Velkommen til mit univers

Jeg hedder Alice Knudsen og  jeg hjælper kvinder med at tro på og turde kærligheden igen. Uanset om du er single eller i et forhold kan du have brug for at opbygge kærlighed til dig selv for at kunne give og modtage den kærlighed, du har brug for og savner , så du kan få  et varmt og levende liv. Jeg hjælper med at få helet de gamle sår, så du netop kan få det liv, fordi du så ved, hvilken vej du skal gå – også når der kommer modgang. Derfor skal du mere ind i den trygge tilknytning.

Min baggrund for dette arbejde er, som du måske har gættet ;-), at jeg i den grad selv har mærket opgivelse og forkerthedsfølelse pga følelsesmæssige  sår og jeg ved, hvilken befrielse og livsenergi, der ligger for enden af tunnelen, når  en heling finder stedJ. Der er vitterligt et før og et efter. Og dét vil jeg gerne hjælpe og støtte andre med at opleve.

Jeg er uddannet cand.mag. (Københavns Universitet) og har været gymnasielærer i mange år, hvor jeg desuden har været først mentor og senere også coach ( uddannet og ICF-certificeret  v Mindjuice ) for elever med brug for støtte. Siden er jeg uddannet og certificeret Tilknytning& Relation/kærlighedssterapeut v Connie Kragelund, LoveLife Academy, hvor jeg også går i supervision. I øjeblikket videreuddanner jeg mig til Relation & Traumeterapeut .

Jeg tilbyder blandt andet workshops & kvindesaloner

Jeg hjælper dig med at finde vejen til den trygge tilknytning

Jeg støtter dig i at hele dine sår og derigennem opnå mere kærlighed

Jeg hjælper dig med at hele de sår, der skaber besvær i dine relationer

Har du brug for hjælp til at turde kærligheden igen,
så du kan få et varmt og levende liv?

Kunderne siger