Om hunde og katte - og dig?

Om hunde og katte – og dig?

Jeg havde en gang en hund. En sød dansk-svensk gårdhund, som Kvik i Matador. Vores datter døbte den  Isa og den var den mest godmodige og livlige hund, man kan tænke sig. Lige overfor boede Arne og Birgit med deres røde kat. Isa gik tit på besøg hos dem, for de havde ofte en åben havedør og syntes bare det var sjovt, at Isa gik i køkkenet og åd kattens mad. Katten så af til på, men protesterede ikke, vel sagtens fordi den bare gik i skoven , der lå udenfor havelågen og fandt en mus eller…

Var de gode venner Isa og katten? På en måde ja. For de var aldrig ”i krig”. Men katten styrede forholdet.

Ofte lå katten under en busk i forhaven og kiggede ud. Når så Isa logrende  gik tæt hen til busk og kat, så stak katten lige PIGSKOEN ud og labbede Isa en over snuden. Hunden for tilbage – og susede så et par gange rundt om busken, hvorefter den liiige snusede igen. Med samme resultat: PIGSKOEN kom atter frem.

Det grinede vi meget af den gang. Den var da dum den hund, og den var da snu den kat.

Måske kender du det fra dit eget liv? Føler du, at du tit lader dig narre og tror på, at NU, NU er den der. Den gode, skønne relation. Det fantastiske forhold. For derefter at opdage, at SLAM, der fik du igen afslaget eller afvisningen. Eller er det omvendt dig, der lokker og gerne vil et forhold, men så snart det bliver mere intimt og der tegner sig et billede af et muligt trygt forhold, så visner din interesse?

Hvem er du, når du er i et forhold?

  • Den der gerne giver?
  • Den der ”leger” – også med den andens tillid?
  • Den der pludselig bliver træt af legen?
  • Den der…

Eller er du

  • Den der er trofast
  • Den der er afventende?
  • Den der er modtagende eller bliver ”leget” med?
  • Den der er den sårede, der igen må slikke sine sår?
  • Den der bange for at blive såret og derfor holder sig tilbage?
  • Den der….

Det afhænger af dine grundmønstre.

Længes du efter din soulmate, men får kun glimtvis oplevelsen af samhørighed? Og må ud på ”markedet” igen? Det er slidsomt og giver nemt en følelse af at være forkert.

Men du er ikke forkert.

Få hjælp til at hele dine sårede følelser!

Jeg hjælper gerne…